Skrajučių gamyba

Skrajučių gamyba
Skrajučių spausdinimas
Skrajutės Vilniuje

Skrajučių gamyba Vilniuje – viena iš mūsų specializacijos sričių. Skrajutės – gana lengvas būdas reklamuoti savo prekę ar paslaugą, ant jų spausdinama informacija, kuria norima kažką pranešti ar pasiūlyti. Reklaminės skrajutės yra vienas iš pigiausių ir efektyviausių spaudos gaminių, jas spausdinti galima ant įvairių formatų popieriaus, tačiau populiariausi – A4, A5, A6, 1/3 A4.

Skrajučių spausdinimas nereikalauja didelių investicijų, tačiau rezultatą pasiekti nėra sunku, tereikia gerai apgalvoti ne tik ką parašyti, bet ir kaip pateikti į adresatą nutaikytą informaciją. Visų pirma, reikėtų pagalvoti apie antraštę, kuri turėtų iš karto atkreipti dėmesį ir kelti susidomėjimą. Konkreti informacija turi būti gana lakoniška ir aiški, nes ilgi tekstai nėra skaitomi – svarbiausia akcentuoti pagrindinę mintį. Spalvos yra gana svarbi skrajučių gamybos proceso dalis. Tiesiog spausdinti žodinę informaciją, žinoma, galima, tačiau spalvotos skrajutės visada susilaukia daugiau dėmesio nei juodai baltos.

Paveikslėlių spausdinimas ant reklaminių skrajučių yra efektyvus būdas pritraukti potencialaus kliento dėmesį, vaizdai lengviau suvokiami, traukia akį. Skrajučių gamyboje būtina atkreipti dėmesį į visą dizainą, nes tik vieningas, skoningas, stilingas sprendimas bus rezultatyvus. Vyrauja klaidinga nuomonė, jog užtenka skrajutėje paminėti žodį pigiai, ir ji jau bus rezultatyvi. Tai – ne visai tiesa. Reikėtų žinoti, jog daug ką lemia šriftas, spalva, bendras reklaminės skrajutės vaizdas, kuris turi būti patrauklus akiai. Skrajučių gamyba, orientuota į verslo klientus, labai skirsis nuo tų, kurios dalinamos reklaminių akcijų metu. Verslo klientui vertėtų spausdinti subtilesnes skrajutes, rinktis formalesnį stilių, minimalesnio pobūdžio detales ir pan.

Kaina, skrajučių spausdinimo detalės, bei papildoma su skrajučių gamyba susijusi informacija suteikiama telefonu ar el. paštu. Turime galimybę užsakytas prekes siųsti į didžiuosius Lietuvos miestus: Vilnių, Kauną, Klaipėdą, Šiaulius, Panevėžį.

 

Pigios skrajutės
Skrajučių kaina

Susisiekite su mumis!

Užpildykite užklausos formą arba skambinkite telefonu

Užklausa bus atsakyta per 24 val. nuo užklausos išsiuntimo.